Повече за промоцията първи кредит без лихва

      Коментарите са изключени за Повече за промоцията първи кредит без лихва

Случайно наскоро да сте чули покрай себе си реклама или да сте видели в интернет оферта за първи кредит без лихва? Напълно вероятно е да е така, защото напоследък, това е доста често предлагана и използвана промоция от компаниите за бързи кредити. Всъщност, да, редно е да отбележим, че такова предложение няма как да се появи от банка или редовна финансова институция. Това си е маркетингов подход, използван от фирмите за бързи кредити. Става въпрос именно за онези фирми, които най-често предоставят бързи кредити, включително и бързи първи кредити без лихва, в интернет. За тях добре знаем колко скоростно работят – лесно кандидатстване, одобрение и усвояване на парите по избран от ваш метод до няколко часа. Звучи добре, нали? А към всичко това, в повечето случаи, от фирмата ще ви предоставят и въпросната промоция за първи кредит без лихва. Какво означава това?

Както всички знаете, при вземане на кредит – било то от банка, или от фирма за бързи кредити – към главницата по изтеглената от вас сума дължите и определена лихва, което представлява % от въпросната сума. Ако обаче решите да ползвате фирма за бързи кредити и вие сте неин клиент за първи път, е напълно възможно да ви посрещнат с добре дошли към списъка им с клиенти, като ви дадат първи кредит без лихва. Лихвата реално е 0%, а в посочения от вас срок за погасяване на задължението вие трябва да върнете нищо повече от това, което сте взели. Освен ако…

Освен ако, фирмата не е надеждна и към лихвата не прибавя обикновено и такси за кандидатстване. В случай, че има такива такси, към главницата вие дължите и тях, но никаква лихва по своя първи кредит. Последно, но не по важност, имайте на предвид, че не всяка фирма за бързи и онлайн кредити предоставя първи кредит без лихва.